Pravidelní čtenáři

středa 17. listopadu 2010

NEW collab Holding my miracle

Zrození života je snad největší zázrak na světě. Okamžik, kdy se miminko narodí je nezapomenutelným okamžikem nejenom pro rodiče, ale hlavně a především pro miminko samotné. Je to chvíle radosti, štěstí a naplnění. Narozením miminka se spousta věcí mění.

Stane se ale někdy, že se miminko narodí dřív, než má. Někdy se ale stane, že ač se narodí v termínu, potřebuje pomoc zdravotníků – něco není úplně v pořádku.
A pak přichází pro rodiče šok, ochromení, zděšení. Místo toho, aby své miminko mohli držet v laskavé náruči, místo mazlení se s tím malým uzlíčkem, musí přihlížet, jak je malé tělíčko připojeno na spoustu přístrojů, jak je uložené v inkubátoru….. A nastává doba očekávání, strachu, tichých modliteb, proplakaných nocí. Doba, kdy se rodiče upínají ke každé dobré zprávě, ke každému sebemenšímu úspěchu. Doba, kdy se všechny hodnoty v životě naráz změní.
A těmto dětem, těmto rodičům, kteří prochází tímto těžký obdobím jsme se rozhodly pomoci. Výtěžek z prodeje tohoto collabu půjde na účet BabyKlokánků – projektu občanského sdružení Zrnka.

Tento projekt se snaží pomoci tam, kde to je potřeba – sdílením příběhů, šitím a pletením oblečků, čepiček, polohovátek a ostatních pomůcek pro nedonošená miminka, ale také pořizováním rehabilitačních pomůcek, speciálních odsávaček mateřského mléka.
Spolupracují se všemi perinatologickými centry v České republice, s jednotlivými neonatologickými odděleními. Ročně se v ČR republice narodí přes 8000 nedonošených dětí. Všem se dostává profesionální péče. Zakoupením tohoto collabu můžete pomoci tuto péči zkvalitnit.
Děkujeme vám.

17.11. byl organizací EFCNI vyhlášen Celosvětovým dnem povědomí o nedonošenosti


http://babyklokanci.blogspot.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat